3 legjobb rooftop bár, amit nem hagyhatsz ki Los Angelesben

3 hónapos Los Angeles-i tartózkodásom során, próbáltam mindenból kihozni a maximumot belelértve azt is, hogy rooftop bárokat látogatok. Íme néhány a kedvenceim közül. 

img_3478.jpg

1.Ace Hotel Rooftop bar

Ez az a rooftop bár, ahova nem jutottam volna el a Los Angelesi barátok nélkül. Ugyanis ez nem egy sima bár, hanem egy hotel, aminek az adottságait igazából bárki élvezheti egy-egy elfogyasztott koktél vagy üdítő fejében, ha tud róla. A hotel maga reneszánsz stílusban épült, aminek a látványa teszi még különlegesebbé a teraszon található jakuzzit, napozóágyakat és a bárt. A pool egészen hajnal kettőig használható és még törölközőt is adnak a fürdőzőknek. A látvány pedig éjjel- nappal magáért beszél. Belépő nincs.

Cím:  929 S Broadway

Honlap: https://www.acehotel.com/losangeles

dtla_pool_760px.jpg

 Kép: https://www.acehotel.com/contact/losangeles/poolside-at-upstairs

2.Spire 73 Open-Air Bar

Ez a legmagasabb szabadtéri bár Western Hemispheren. 73 emeletes és a lift egy perc alatt fent van. A kilátás lélegzetelállító, főleg éjszaka, mivel tényleg látszik az egész város. A teraszt meghitt kis tűzrakóhelyszerű melegítők teszik otthonosabbá.  Ide az Inter Continentalon keresztül lehet bejutni, először a 70. emeletre lifttel. Itt a hotel recepciójához és bárjához érkezünk, ami szintén bárki számára látogatható. Innen jobbra fordulva pedig egy másik felvonóval még 3 emeletet kell utaznunk, hogy az épület csúcsára jussunk. Belépő este nyolc után 25 dollár.

A 69. emeleten pedig szintén fantasztikus kilátással svéd asztalos kulináris élvezetekben lehet részünk reggel, délben, de akár vacsorára is.

Cím: 900 Wilshire Blvd

Honlap: http://dtla.intercontinental.com/

img_9275.jpg

img_9264.jpg

 

3.Perch

Igaz ez a bár nem tartozik a legmagasabb épületek közé (16 emeletes), de szerintem pont ettől különleges. Ugyanis a teraszon 360 fokos panoráma nyílik Downtown LA-ra, ahol éjszaka lehet látni a csillagokat és a magasabbnál magasabb felhőkarcolók fényeit. A Perch tetőterasza meglehetősen kicsi és hétvégente nagyon zsúfolt, de egy szinttel lentebb egy nagyobb étterem is helyet kapott, ahol sokszor élőzenét játszanak, leginkább jazz stílusban. Az egész bár francia jelleggel van berendezve, amit az antik bútorok és hangulatos kézzel faragott kanapék tesznek még kellemesebbé. Belépő nincs.

Cím: 448 S Hill St

Honlap: http://perchla.com/

img_3499.jpg

Nehéz választani egy kedvencet, de ha mégis kellene, akkor a Perch-öt választanám. Tetszik a francia stílus, a fekete-fehér mintás padló, az antik berendezés, a jazz zene, ami a háttérben szól és mindez egy kis európai hangulatot csempészve az éjszakába.

Fontos! Mindegy hány éves az ember, de szinte minden szórakozóhelyen és bárban kérnek személyi igazolványt, úgyhogy nem érdemes otthon hagyni.

Megjelenés alapvetően elegánsabb stílusban, csinosan, de délután még sportcipőben és farmernadrágban is felengednek. A koktélok, sörök, borok, italok ára 8 dollártól kezdődik és határ a csillagok ég. Igazából minden bár tökéletes helyszín egy randevúnak, üzleti tárgyalásnak vagy csak baráti összejöveteleknek, szórakozásnak is.

 

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása